Mijn naam is:


Ik heb een vraag over:

Mijn e-mail adres:


Mijn vragen en/of opmerkingen:Mijn naam is:Mijn e-mail adres:


Mijn suggestie of opmerking:


                   

Home Bel ons! Email ons! AfterPay 24 uurs levering  
Unieke trouwkaarten

GeboortekaartjesTrouwkaartenProefdruk bestellenNaar DutchMixEigen OntwerpVeel gestelde vragenPapiersoortenEnveloppenPrijzenOverige kaarten en Extra'sKlantenservice

Gratis enveloppen!
Bij elke bestelling ontvangt u gratis witte enveloppen.
Leuk bijpassend inlegvel nodig?
Met een persoonlijk inlegvel nodigt u bijvoorbeeld een geselecteerde groep uit voor uw kraamborrel.
 

 
 
 

Veelgestelde vragen trouwkaarten KaartMix

Hoe gaat het bestellen van trouwkaarten in zijn werk? Wanneer kan ik de trouwkaarten bestellen? Hoe snel heb ik de kaarten in huis?
Kan ik het ontwerp van de trouwkaarten aan laten passen? Kan ik ook andere papiersoorten en enveloppen bestellen?
Wat kosten de kaarten? Hoe gaat de betaling?
Hoe werkt het orderformulier? Wat kan er na het ontvangen van de proef nog veranderd worden? Een oplossing voor het verzenden van vierkante kaarten in België. Ik woon in het buitenland, kan ik dan ook bij Kaartmix bestellen? Kan ik adressen aanleveren zodat Kaartmix voor de verzending zorgt? Kan ik meerdere tekstvarianten laten opmaken/drukken? Kan ik ook gebruik maken van een inlegvel? Kan ik de kaarten in meerdere talen laten opmaken?

 

Hoe gaat het bestellen van trouwkaarten in zijn werk?

Indien u de trouwkaarten door KaartMix wilt laten verzorgen vult u het orderformulier op deze website in. Nadat het formulier bij ons is binnengekomen ontvangt u binnen enkele dagen per email een bevestiging met ordernummer, een uitleg en een papieren proefdruk van het/de kaartje(s). Deze papieren proefdruk wordt verzonden met een voorbeeld van de gratis envelop en een papierwaaier. Op het orderformulier kunt u aangeven of u een digitale drukproef wilt ontvangen.
Indien wij van maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur uw akkoord ontvangen of in DutchMix uw kaarten zijn besteld, worden uw kaarten nog diezelfde middag gedrukt en verzonden.
Bestel een proefdrukje! De eerste papieren proefdruk is altijd geheel gratis!


Wanneer kan ik de trouwkaarten bestellen?

U kunt op elk, door u gewenst, moment onze trouwkaarten bestellen. Dit kan zelfs tot een paar dagen voor het huwelijk. U kunt dan gebruik maken van onze gratis spoedservice. Om het uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u het beste een aantal weken voor de verzendatum bestellen. U heeft dan voldoende tijd om de kaarten door ons naar uw persoonlijke wens aan te laten passen.

 

Hoe snel heb ik de kaarten in huis?

Supersnel! Wij werken voor de pakketverzending samen met een aantal grote koeriersdiensten. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest betrouwbare verzendmethodes. Een overzicht hiervan vindt u onder het menu 'prijzen'.

 

Kan ik het ontwerp van de trouwkaarten aan laten passen?

Het bijzondere aan onze collecties is dat er wijzigingen kunnen worden aangebracht in de kaart van uw keuze, zoals een ander lettertype, ander kleurgebruik, elementen weglaten of juist toevoegen.
U kunt de kaarten helemaal naar wens laten opmaken.
Het is ook mogelijk per e-mail of post een foto of tekening aan te leveren.
U kunt uw bijzondere wensen wat betreft de lay-out, kleuraanpassingen, lettertype etc. aangeven op het orderformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'.

 

Kan ik ook andere papiersoorten en enveloppen bestellen?

U bent vrij om het standaard papier aan te passen naar uw persoonlijke wens. Er zijn verschillende papiersoorten mogelijk. U ontvangt bij de eerste papieren proefdruk een papierwaaier, zodat u, mocht u het standaard papier niet mooi vinden, een andere papiersoort kunt kiezen. Het is ook mogelijk, tegen geringe meerkosten, gekleurde of transparante enveloppen te bestellen.
Bestel een proefdrukje! De eerste papieren proefdruk is altijd geheel gratis!

 

Wat kosten de kaarten?

De prijzen van de kaarten vindt u op onze prijzenpagina.

 

Hoe gaat de betaling?

Wij maken het u zo eenvoudig mogelijk. Met Afterpay kunt u door middel van de vertrouwde acceptgiro uw kaartbestelling na ontvangst achteraf betalen.

 

Hoe werkt het orderformulier?

In een paar eenvoudige stappen kunt u de kaarten via onze website bestellen.
Geef op het orderformulier aan:

- uw eigen naam, adres, postcode, woonplaats en telefoongegevens
- een geldig emailadres
- de trouwdatum
- of u ook een digitale drukproef wenst
- de teksten voor op de kaart
- de gewenste papiersoort
- het aantal kaarten (het is mogelijk om dit aantal later bij te stellen)
- welk enveloppentype u wenst
- de verzendwijze van de uiteindelijke kaarten (kan eventueel nog worden gewijzigd)
- een eventueel ander lettertype
- eventuele opmerkingen

 

Wat kan er na de proef nog veranderd worden?

- u kunt de tekst nog laten aanpassen
- u kunt een ander lettertype of kleur kiezen
- u kunt een tekstwissel doorgeven
- u kunt een bijpassend inlegvel bestellen
- u kunt het aantal kaarten nog aanpassen
- u kunt een ander papiersoort kiezen
- u kunt een andere enveloppenkleur kiezen
- u kunt de verzendwijze aanpassen


Vierkante kaarten verzenden in België.

Vierkante postzendingen moeten in Belgie gefrankeerd worden tegen het dubbele tarief.
Wij hebben hier een mooie oplossing voor! Wij kunnen onze vierkante kaarten verkleinen
naar 12x12cm (opengeklapt 24x12cm) en deze vervolgens in 12,5 x 14 cm enveloppen leveren.
Uw voordeel is dat u in België met dit formaat de kaarten tegen het normale/genormaliseerd tarief kunt verzenden. Indien u dit wenst vermeldt u dit bij uw aanvraag.

 

Ik woon in het buitenland, kan ik dan ook bij Kaartmix bestellen?

Jazeker! Wij versturen ook kaarten naar het buitenland. De extra verzendkosten kunt u altijd bij ons opvragen.

Wij hebben ook een handige verzendservice voor Nederlanders die in het buitenland wonen. U levert ons een elektronisch adressenbestand aan en wij verzorgen dan de verzending van uw kaarten. De bijkomende kosten voor deze verzendservice kunt u vinden op de prijzenpagina. Het is ook mogelijk om een aantal kaarten door ons via de verzendservice te laten versturen en een aantal kaarten naar uw adres in het buitenland te laten versturen. Indien u van onze verzendservice gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven op het bestelformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'. U kunt middels een door ons verstrekt Excel-document de adressen aanleveren.

 

Adressen aanleveren? Kaartmix verzorgt de verzending.

U kunt inderdaad gebruik maken van onze handige verzendservice. U levert ons een elektronisch adressenbestand aan en wij verzorgen dan de verzending van uw kaarten. De bijkomende kosten voor deze verzendservice kunt u vinden op de prijzenpagina. Het is daarnaast ook mogelijk om een aantal kaarten door ons via de verzendservice te laten versturen en een aantal kaarten naar uw adres te laten versturen. Indien u van onze verzendservice gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven op het bestelformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'. U kunt middels een door ons verstrekt Excel-document de adressen aanleveren.

 

Kan ik meerdere tekstvarianten laten opmaken/drukken?

Het is mogelijk om bijvoorbeeld ten behoeve van dag- en avondgasten twee of meerdere tekstvarianten te laten drukken. Deze zogenaamde tekstwissel: een afwijkende tekst voor een
aantal kaarten kan worden opgegeven op het orderformulier.

 

Kan ik de kaarten in meerdere talen laten opmaken?

Het is mogelijk om de tekst(en) in twee of meerdere talen weer te geven op de kaarten. U kunt op het bestelformulier de betreffende tekst(en) intypen. Daarbij kunt u aangeven hoe u de lay-out van deze tekst(en) wilt hebben. Indien u over de lay-out nog geen ideeën heeft kunnen wij een voorstel doen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamde tekstwissel: een afwijkende tekst voor een aantal kaarten. Indien u gebruik wilt maken van een tekstwissel kunt u dit aangeven op het orderformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'.

 

Kan ik ook gebruik maken van een inlegvel?

Wij kunnen een inlegvel maken dat qua ontwerp bij de gekozen kaart past. Dit is mogelijk op verschillende papiersoorten en -diktes. De prijzen kunt u overzichtelijk terugvinden op de prijzenpagina. Indien u gebruik wilt maken van een inlegvel kunt u dit aangeven op het bestelformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'. Een aantal voorbeelden vindt u op de volgende webpagina: inlegkaartjes.