Mijn naam is:


Ik heb een vraag over:

Mijn e-mail adres:


Mijn vragen en/of opmerkingen:Mijn naam is:Mijn e-mail adres:


Mijn suggestie of opmerking:


                   

Home Bel ons! Email ons! AfterPay 24 uurs levering  
Unieke geboortekaartjes

GeboortekaartjesTrouwkaartenProefdruk bestellenNaar DutchMixEigen OntwerpVeel gestelde vragenPapiersoortenEnveloppenPrijzenOverige kaarten en Extra'sKlantenservice

Gratis enveloppen!
Bij elke bestelling ontvangt u gratis witte enveloppen.
Leuk bijpassend inlegvel nodig?
Met een persoonlijk inlegvel nodigt u bijvoorbeeld een geselecteerde groep uit voor uw kraamborrel.
 

 
 
 

Veelgestelde vragen geboortekaartjes KaartMix

Hoe gaat het bestellen van geboortekaartjes in zijn werk? Wanneer kan ik de geboortekaartjes bestellen? Wat als het geslacht nog niet bekend is?
Hoe snel heb ik de kaarten in huis? Kan ik het ontwerp van de geboortekaartjes aan laten passen?
Kan ik ook andere papiersoorten en enveloppen bestellen? Wat kosten de kaarten?
Hoe gaat de betaling? Hoe werkt het orderformulier?
Wat kan er na het ontvangen van de proef nog veranderd worden? Wat moet ik doen na de geboorte?Een oplossing voor het verzenden van vierkante kaarten in België. Ik woon in het buitenland, kan ik dan ook bij Kaartmix bestellen? Kan ik adressen aanleveren zodat Kaartmix voor de verzending zorgt? Kan ik de kaartjes in meerdere talen laten opmaken? Kan ik ook gebruik maken van een inlegvel?

 

Hoe gaat het bestellen van geboortekaartjes in zijn werk?

Als u de geboortekaartjes wilt laten verzorgen door KaartMix vult u voor de geboorte het orderformulier op deze website in. Nadat het formulier bij ons is binnengekomen ontvangt u binnen enkele dagen per email een bevestiging met ordernummer, een geboortegegevens-formulier en een papieren proefdruk van het/de kaartje(s). Deze papieren proefdruk wordt verzonden met een voorbeeld van de gratis envelop en een papierwaaier.
Op het orderformulier kunt u aangeven of u eveneens een digitale proefdruk wenst. De kaartjes worden door ons helemaal voorbereid zodat wij, zodra wij de definitieve geboortegegevens hebben ontvangen, het drukproces extra snel in gang kunnen zetten.
Wij kunnen de enveloppen eerder naar u versturen (tegen portokosten) zodat u deze voor de geboorte vast kunt adresseren.
Bestel een proefdrukje! De eerste papieren proefdruk is altijd geheel gratis!


Wanneer kan ik de geboortekaartjes bestellen?

U kunt op elk, door u gewenst, moment onze geboortekaartjes bestellen. Dit kan zelfs een paar dagen voor de geboorte of als uw kindje al is geboren. U kunt dan gebruik maken van onze spoedservice. Om het uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u het beste zo'n acht weken voor de uitgerekende datum bestellen. U heeft dan voldoende tijd om de kaartjes door ons naar uw persoonlijke wens aan te laten passen.

 

Wat als het geslacht nog niet bekend is?

Bij Kaartmix is het standaard om, indien het geslacht nog niet bekend is, voor een jongen en een meisje een apart kaartje te bestellen/reserveren. Dat houdt in dat u bijvoorbeeld voor een jongetje een kaartje uit de Zookie-collectie kunt bestellen en voor het meisje uit de CouCou-collectie. Na de geboorte wordt dan het juiste kaartje gedrukt.

 

Hoe snel heb ik de kaarten in huis?

Indien wij van maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur uw geboortemail ontvangen of in DutchMix uw kaartje is besteld, zijn de kaartjes nog diezelfde middag klaar. Na 14:00 uur is het altijd in overleg ivm de ophaaltijden van de koeriersdiensten.

Wij werken voor de pakketverzending samen met een aantal grote koeriersdiensten. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest betrouwbare verzendmethodes. Een overzicht hiervan vindt u onder het menu 'prijzen'.

 

Kan ik het ontwerp van de geboortekaartjes aan laten passen?

Het bijzondere aan onze collecties is dat er wijzigingen kunnen worden aangebracht in het kaartje van uw keuze, zoals een ander lettertype, ander kleurgebruik, elementen weglaten of juist toevoegen. Als u bijvoorbeeld een meerling verwacht of een adoptiekindje krijgt, zijn onze collecties zeer geschikt om aan te passen. Elke collectie heeft ook een aantal standaard meerlingkaartjes. U kunt de kaartjes dus helemaal naar wens laten opmaken.
Het is ook mogelijk per e-mail of post een foto of tekening aan te leveren.
U kunt uw bijzondere wensen wat betreft de lay-out, kleuraanpassingen, lettertype etc. aangeven op het orderformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'.

 

Kan ik ook andere papiersoorten en enveloppen bestellen?

U bent vrij om het standaard papier aan te passen naar uw persoonlijke wens. Er zijn verschillende papiersoorten mogelijk. U ontvangt bij de eerste papieren proefdruk een papierwaaier, zodat u, mocht u het standaard papier niet mooi vinden, een andere papiersoort kunt kiezen. Het is ook mogelijk, tegen geringe meerkosten, gekleurde of transparante enveloppen te bestellen.
Bestel een proefdrukje! De eerste papieren proefdruk is altijd geheel gratis!

 

Wat kosten de kaarten?

De prijzen van de kaarten vindt u op onze prijzenpagina.

 

Hoe gaat de betaling?

Wij maken het u zo eenvoudig mogelijk! Met Afterpay kunt u door middel van de vertrouwde acceptgiro uw kaartbestelling na ontvangst achteraf betalen.

Achteraf betalen lijkt heel gewoon, maar veel webwinkels bieden betaalopties die bestaan uit een volledige vooruitbetaling. Echter een groot deel van de consumenten ontvangt liever eerst het product alvorens te betalen.

Bijkomend pluspunt is dat u altijd en overal uw kaarten kunt bestellen zonder bezig te moeten zijn met online bankieren of creditcards.

KaartMix maakt het op deze manier voor u mogelijk om veilig en vertrouwd achteraf te betalen!

Het is indien gewenst ook mogelijk om vooraf te betalen. Dit is niet standaard en dient uiterlijk 1 week voor de uitgerekende datum of het drukken van de kaarten aan ons door te worden geven.

 

Hoe werkt het orderformulier?

In een paar eenvoudige stappen kunt u de kaartjes via onze website bestellen.
Geef op het orderformulier aan:

- uw eigen naam, adres, postcode, woonplaats en telefoongegevens
- een geldig emailadres
- de datum dat u bent uitgerekend / aankomstdatum adoptiekindje
- de namen voor het jongetje en/of meisje
- de kaartkeuze voor het jongetje en/of meisje
- of u een digitale proefdruk wenst
- de teksten voor op het jongens- en/of meisjeskaartje
- de gewenste papiersoort
- het aantal kaarten (het is mogelijk om dit aantal later bij te stellen)
- welk enveloppentype u wenst
- de verzendwijze van de uiteindelijke kaartjes (kan later nog worden gewijzigd)
- een eventueel ander lettertype
- eventuele opmerkingen

Indien u een meerling verwacht kunt u dit aangeven in het veld 'eventuele opmerkingen'.
Bestel een proefdrukje! De eerste papieren proefdruk is altijd geheel gratis!

 

Wat kan er na de proef nog veranderd worden?

- u kunt de tekst(en) nog laten aanpassen
- u kunt een ander lettertype of andere kleur(en) kiezen
- u kunt het aantal kaarten nog aanpassen
- u kunt een ander papiersoort kiezen
- u kunt een andere enveloppenkleur kiezen
- u kunt de verzendwijze aanpassen

 

Wat moet ik doen na de geboorte?

Heel eenvoudig: nadat uw baby is geboren vult u op het geboortegegevens-formulier de definitieve gegevens in en verzendt u dit middels de knop verzenden. Bel van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur met 035-5881935 om deze geboorte-email te bevestigen.
Wij verwerken na ontvangst van de geboortemail de definitieve gegevens in de betreffende jongens-, meisjes- of meerlingkaart. Deze gegevens worden op dezelfde wijze verwerkt zoals in de door u ontvangen (digitale of papieren) goedgekeurde proefdruk.

In DutchMix gaat dit na de geboorte iets anders: U past in DutchMix na de geboorte uw kaartje aan (met de juiste geboortegegevens) en klikt vervolgens in het menu op het winkelmandje, selecteert de gewenste kaart en geeft het aantal en de verzendmethode op.


Vierkante kaarten verzenden in België.

Vierkante postzendingen moeten in Belgie gefrankeerd worden tegen het dubbele tarief.
Wij hebben hier een mooie oplossing voor! Wij kunnen onze vierkante kaarten verkleinen
naar 12x12cm (opengeklapt 24x12cm) en deze vervolgens in 12,5 x 14 cm enveloppen leveren.
Uw voordeel is dat u in België met dit formaat de kaarten tegen het normale/genormaliseerd tarief kunt verzenden. Indien u dit wenst vermeldt u dit bij uw aanvraag.

 

Ik woon in het buitenland, kan ik dan ook bij Kaartmix bestellen?

Jazeker! Wij versturen ook kaarten naar het buitenland. De extra verzendkosten kunt u altijd bij ons opvragen.

Wij hebben ook een handige verzendservice voor Nederlanders die in het buitenland wonen. U levert ons voor de geboorte van uw baby een elektronisch adressenbestand aan en wij verzorgen dan na de geboorte voor de verzending van uw kaarten. De bijkomende kosten voor deze verzendservice kunt u vinden op de prijzen-pagina. Het is ook mogelijk om een aantal kaarten door ons via de verzendservice te laten versturen en een aantal kaarten naar uw adres in het buitenland te laten versturen. Indien u van onze verzendservice gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven op het bestelformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'. U kunt middels onderstaand Excel-voorbeeld-document de adressen aanleveren.

 

Adressen aanleveren? Kaartmix verzorgt de verzending.

U kunt inderdaad gebruik maken van onze handige verzendservice. U levert ons voor de geboorte van uw baby een elektronisch adressenbestand aan en wij verzorgen dan na de geboorte voor de verzending van uw kaarten. De bijkomende kosten voor deze verzendservice kunt u vinden op de prijzenpagina. Het is daarnaast ook mogelijk om een aantal kaarten door ons via de verzendservice te laten versturen en een aantal kaarten naar uw adres te laten versturen. Indien u van onze verzendservice gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven op het bestelformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'. U kunt middels onderstaand Excel-voorbeeld-document de adressen aanleveren.

 

Kan ik de kaartjes in meerdere talen laten opmaken?

Het is mogelijk om de tekst(en) in twee of meerdere talen weer te geven op de kaartjes. U kunt op het bestelformulier de betreffende tekst(en) intypen. Daarbij kunt u aangeven hoe u de lay-out van deze tekst(en) wilt hebben. Indien u over de lay-out nog geen ideeën heeft kunnen wij een voorstel doen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamde tekstwissel: een afwijkende tekst voor een aantal kaarten. Indien u gebruik wilt maken van een tekstwissel kunt u dit aangeven op het orderformulier in het veld 'eventuele opmerkingen'.

 

Kan ik ook gebruik maken van een inlegvel?

Wij kunnen in dezelfde stijl als uw kaartje(s) een inlegvel maken. Dit kan op verschillende papiersoorten en formaten. De prijzen kunt u terugvinden op onze prijzenpagina.
Indien u gebruik wilt maken van een inlegvel kunt u dit aangeven op het orderformulier in de rubriek 'eventuele opmerkingen'. U kunt dit uiteraard ook nog later aan ons doorgeven.