Mijn naam is:


Ik heb een vraag over:

Mijn e-mail adres:


Mijn vragen en/of opmerkingen:Mijn naam is:Mijn e-mail adres:


Mijn suggestie of opmerking:


                   

Home Bel ons! Email ons! AfterPay 24 uurs levering  
KaartMix overige produkten

GeboortekaartjesTrouwkaartenProefdruk bestellenNaar DutchMixEigen OntwerpVeel gestelde vragenPapiersoortenEnveloppenPrijzenOverige kaarten en Extra'sKlantenservice

Gratis enveloppen!
Bij elke bestelling ontvangt u gratis witte enveloppen.
Leuk bijpassend inlegvel nodig?
Met een persoonlijk inlegvel nodigt u bijvoorbeeld een geselecteerde groep uit voor uw kraamborrel.
 

 
 
 

Overige bijpassende kaarten en leuke extra's

Inlegkaartjes, doopsuikerkaartjes of andere kleine bijpassende kaartjes? Kraskaarten bestellen? Bedankkaarten bestellen?
Menukaarten bestellen? Sluitzegels bij uw kaart (trouwbedankje, doopsuiker, envelop etc)?
Lettertypes aanpassen? Eigen foto, afbeelding, illustratie of tekening op uw kaart?

 

Inlegkaartjes

Wij kunnen in dezelfde stijl als uw kaartje(s) een inlegvel maken. Dit kan op verschillende papiersoorten en -diktes. De prijzen kunt u terugvinden op onze prijzenpagina.
Indien u gebruik wilt maken van een inlegvel kunt u dit aangeven op het orderformulier in de rubriek 'eventuele opmerkingen'. De prijs is in combinatie met een kaart altijd voordeliger.

In DutchMix kunt u een inlegkaart, doopsuikerkaartje of ander extra/klein kaartje eenvoudig zelf maken. U logt in met uw emailadres en wachtwoord (www.dutchmix.nl) en gaat vervolgens in het DutchMix hoofdmenu naar "ik wil een nieuwe kaart maken". Vervolgens selecteert u de juiste collectie onder geboortekaartjes of trouwkaarten. Bij het formaat kunt u het gewenste inlegkaart-formaat//papiersoort selecteren (naar beneden scrollen). Nu kunt u het kaartje opmaken met teksten en eventueel illustraties. Op de prijzenpagina vindt u een overzicht met de prijzen.


Kraskaarten

Wilt u het verrassingseffect van uw Kaartmix kaart nog meer versterken?
Dat kan met behulp van de KaartMix kraskaart! Kras met een muntje een dun
laagje zilver weg en de boodschap of naam komt tevoorschijn! Formaat kraslaagje 5,4 x 2,5cm, zilverkleurig met ronde hoekjes. Op iedere Kaartmix kaart van toepassing. Op de prijzenpagina vindt u een overzicht met de Kraskaart-prijzen.

 

Bedankkaarten

Trouwbedankjes / Bedankkaartjes huwelijk

Bedank alle familie en vrienden voor hun aanwezigheid op jullie bruiloft met de bedankkaarten van KaartMix!

Bij KaartMix kunt u uw bedankkaartje maken zoals u dat zelf wilt. Duizenden illustraties die u zelf kunt plaatsen en comineren met eigen foto's en teksten! Maak een keuze uit uw mooiste foto's en doe hier iets leuks mee en maak vervolgens een origineel en persoonlijk trouwbedankkaartje.

Een persoonlijk bedankkaartje maken is eenvoudig!

Open de DutchMix online module en kies uw collectie, kaartformaat en papiersoort. Plaats vervolgens de illustraties, uw teksten en foto's. Of mail ons uw wensen, teksten en foto's en wij maken de bedankkaart voor u op!

Wilt u eerst een proefdrukje? Geen probleem, wij leveren bij uw kaartorder een gratis proefdruk!
DutchMIx: www.dutchmix.nl en anders email uw wensen naar: info@kaartMix.nl.


 

Menukaarten

U kunt bij uw kaarten ook passende menukaartjes bestellen. Mooi in dezelfde stijl als de trouwkaart voor u op maat uitgevoerd, in verschillende papiersoorten uitvoerbaar.

In DutchMix kunt u een menukaart eenvoudig zelf maken. U logt in met uw emailadres en wachtwoord (www.dutchmix.nl) en gaat vervolgens in het DutchMix hoofdmenu naar "ik wil een nieuwe kaart maken". Vervolgens selecteert u de juiste collectie onder trouwkaarten. Bij het formaat kunt u het gewenste menukaart-formaat//papiersoort selecteren (naar beneden scrollen). Nu kunt u het kaartje opmaken met teksten en eventueel illustraties. Op de prijzenpagina vindt u een overzicht met de prijzen.

 

Sluitzegels

KaartMix kan voor trouw- of geboortekaartjes ook sluitzegels vervaardigen. De sluitzegels kunnen in full color worden bedrukt. Wij kunnen een element van de kaart op de sticker drukken.

formaat: rond 4 cm (diameter)

In DutchMix kunt u een sluitzegel eenvoudig zelf maken. een sluitzegel (ronde stickertjes) is ook goed te gebruiken als sticker voor op de doopsuikerverpakking of voor op uw trouwbedankje. U logt in met uw emailadres en wachtwoord (www.dutchmix.nl) in het DutchMix hoofdmenu gaat u naar "ik wil een nieuwe kaart maken". Vervolgens selecteert u de juiste collectie onder geboortekaartjes/trouwkaarten. Bij het formaat kunt u "sluitzegel" selecteren (naar beneden scrollen)/papiersoort standaard. Nu kunt u de sluitzegels opmaken met illustraties en eventueel teksten. Let op de sluitzegel is in de opmaak vierkant maar in werkelijkheid rond, u kunt geen illustratie plaatsen in de hoeken.


 

Lettertypes aanpassen?

Wilt u een ander lettertype dan afgebeeld op de kaart dan is het mogelijk om dit zelf aan te passen in DutchMix of dit te laten doen bij de KaartMix collectiekaarten.

Ten behoeve van de KaartMix collectiekaarten kunt u een lettertype kiezen van een andere kaart uit een van onze collecties of een lettertype kiezen uit de KaartMix letterproef. Het gewenste lettertype kunt u dan opgeven onder de rubriek "opmerkingen" van het Kaartmix bestelformulier of tijdens een aanpassing doorgeven aan de KaartMix dtp-afdeling.

Klik hier voor het KaartMix lettertype-overzicht


In DutchMix kunt u in het ontwerpscherm het lettertype zelf aanpassen. Er staan verschillende lettertypes in het DutchMix systeem. Let op: bij een aantal lettertypes in DutchMix worden sommige letters met trema's niet ondersteunt. Deze zogenamde diakritische tekens kunnen wij voor u bijplaatsen. U kunt dit indien u dit wenst aanvragen onder de runriek "opmerkingen" van het proefkaart- of kaartbestelformulier.

 

Eigen foto op uw kaart plaatsen?

Het is bij KaartMix en DutchMix ook mogelijk uw eigen foto aan te leveren en te (laten) verwerken in een van de KaartMix onwerpen/kaarten of als eigen kaart op te laten maken.

U kunt een foto toevoegen aan uw eigen ontwerp in de online KaartMix applicatie DutchMix. Dit kan in de applicatie omgeving door boven het ontwerpscherm te kiezen voor de knop "eigen foto ".

U kunt een foto ook laten verwerken op een van de Kaartmix kaarten uit onze verschillende collecties, u kunt uw foto dan separaat van het orderformulier naar ons emailen. Onze dtp-afdeling zorgt dan in overeenstemming met u wensen voor een mooie positionering op de gekozen kaart.