Mijn naam is:


Ik heb een vraag over:

Mijn e-mail adres:


Mijn vragen en/of opmerkingen:Mijn naam is:Mijn e-mail adres:


Mijn suggestie of opmerking:


                   

Home Bel ons! Email ons! AfterPay 24 uurs levering  
Proefdruk van uw kaart?

GeboortekaartjesTrouwkaartenProefdruk bestellenNaar DutchMixEigen OntwerpVeel gestelde vragenPapiersoortenEnveloppenPrijzenOverige kaarten en Extra'sKlantenservice

Gratis enveloppen!
Bij elke bestelling ontvangt u gratis witte enveloppen.
 

 
 
 

Proefdruk bestellen

Uw eerste papieren proefdruk is altijd geheel gratis!
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een proefdruk.

DutchMix (online ontwerpen):
U kunt zelf een kaart maken in onze online module DutchMix. De proefdruk(ken) kunt u in het hoofdmenu aanvragen. Uw ontworpen kaartje komt automatisch bij ons binnen en zal zsm worden gedrukt en verzonden. Niet alle collecties kunnen worden opgemaakt in de online module.

KaartMix:
U kunt uw kaart ook door KaartMix laten opmaken. U geeft uw teksten en wensen op middels het orderformulier. Wij vervaardigen voor u het ontwerp en verzenden binnen enkele werkdagen de proefdruk naar uw huisadres.

Eigen ontwerp/bestand:
Wij verwerken eveneens eigen ontwerpen. Wij zijn zeer scherp geprijsd en hebben veel ervaring met het drukken van eigen ontwerpen. U kunt uw bestand ter controle en/of offerte naar ons emailen.

 

Maak onderstaand uw keuze:

Proefdruk geboortekaartje aanvragen Proefdruk trouwkaart aanvragen Proefdruk kerstkaart aanvragen Proefdruk van eigen ontwerp/bestand aanvragen

 

Eigen ontwerp / bestand aanleveren

Het is mogelijk uw eigen ontwerp (geboortekaartje, trouwkaart of wenskaart) door ons te laten drukken. Indien het bestand voldoet aan de aanleverspecificaties zijn er geen meerkosten.
U kunt dan uiteraard ook gebruik maken van de verschillende formaten & soorten enveloppen en de verschillende papiersoorten. Het is eveneens mogelijk een bestaande kaart uit te breiden met uw foto en/of illustratie!

Kaartmix heeft veel ervaring met maatwerk geboortekaartjes, trouwkaarten en wenskaarten. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

U kunt uiteraard ook gebruik maken van de verschillende formaten & soorten enveloppen en de verschillende papiersoorten. Dubbele kaarten worden standaard voorzien van een ril.

Het bestand kunt u naar ons emailen. Wij kunnen de meest gangbare bestandsformaten voor u verwerken. Voor het beste resultaat is het raadzaam een minimale resolutie van 300 dpi te hanteren.

De volgende regels zijn geen verplichting maar slechts een richtlijn om de beste kwaliteit te behalen.

  • Gebruik CMYK kleuren
  • Houd rekening met gangbare formaten i.v.m. de enveloppen
  • Gebruik geen haarlijnen, maar lijnen met een minimale dikte van 0,2 punten.
  • Maak scans (TIFF, BMP, JPG etc) op de exacte grootte en resolutie
  • Worden de scans vergroot/verkleind in het opmaakprogramma,
    vergroot of verklein de resolutie dan evenredig.
  • Bij aflopende illustraties (papiervullend) minimaal 3 mm afloop toepassen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt voor een prijsopgave het best uw bestand emailen naar eigenontwerp@kaartmix.nl. Wij zullen uw onwerp dan eveneens controleren op kwaliteit.

 Voor alle afbeeldingen geldt, dat uzelf verantwoordelijk bent voor eventuele portret- en auteursrechten.